/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

„Astfel de decizii nu sunt luate de președinte în țara asta”. Putin infirmă zvonurile despre eliminarea lui Navalnîi

missing
14 iunie 2021, ora 16:28

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat că opozantul său Alexei Navalnîi este tratat ca orice deținut în închisoare. Într-un interviu pentru postul american de știri NBC, președintele rus susține că nu a dat ordin pentru eliminarea lui Navalnîi.

Vladimir Putin a negat că ar fi dat ordin pentru asasinarea lui Alexei Navalnîi, dar nici nu a garantat că acesta va părăsi în viață închisoarea, scrie NBC News, care a obținut un interviu de la președintele rus.

„Uite, astfel de decizii nu sunt luate de președinte în țara asta”, a declarat Putin în interviu. Reamintindu-i-se că Navalnîi nu este orice fel de prizonier, Putin a răspuns: „Nu va fi tratat mai rău decât oricine altcineva”.

Starea de sănătate a lui Alexei Navalnîi este mult mai bună şi este la curent cu măsurile care au fost luate împotriva grupurilor sale de campanie, a declarat vineri aliatul său, Ivan Jdanov. În luna aprilie, veștile despre starea lui Navalnîi erau îngrijorătoare, fiind transferat la spitalul închisorii.

„Alexei Navalnîi se află într-o condiţie mult mai bună acum şi de fiecare dată când i se comunică unele ştiri, acesta spune că este şocat”, a spus Jdanov la postul de radio Eho Moskvî, cu referire la scoaterea în afara legii a fundaţiei anticorupţie a lui Navalnîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram