/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Decis: Adunarea Generală a Judecătorilor va fi organizată pe 1 octombrie

missing
15 iunie 2021, ora 09:27

Adunarea Generală a Judecătorilor va avea loc pe data de 1 octombrie 2021. O decizie în acest sens a fost adoptată în această dimineață de membrii Consiliului Superior al Magistraturii. 

Pe 9 iunie, la CSM a avut loc o şedinţă cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii și conducerea tuturor instanţelor judecătoreşti din Republica Moldova.

Astfel, în cadrul discuţiilor preşedinţii şi vicepreşedinţii instanţelor au abordat subiecte ce ţin de îmbunătăţirea activităţii sistemului judecătoresc prin sporirea comunicării între organul de autoadministrare judecătorească şi judecători, respectarea termenelor rezonabile de examinare a cauzelor aflate pe rol, eficientizarea actului de justiţie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram