Adunarea Generală a Judecătorilor va avea loc pe data de 1 octombrie 2021. O decizie în acest sens a fost adoptată în această dimineață de membrii Consiliului Superior al Magistraturii. 

Pe 9 iunie, la CSM a avut loc o şedinţă cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii și conducerea tuturor instanţelor judecătoreşti din Republica Moldova.

Astfel, în cadrul discuţiilor preşedinţii şi vicepreşedinţii instanţelor au abordat subiecte ce ţin de îmbunătăţirea activităţii sistemului judecătoresc prin sporirea comunicării între organul de autoadministrare judecătorească şi judecători, respectarea termenelor rezonabile de examinare a cauzelor aflate pe rol, eficientizarea actului de justiţie.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!