/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

O tânără de 29 de ani a fost împușcată în cap la Cantemir de către fostul concubin

missing
15 iunie 2021, ora 10:04

Un conflict cu final tragic a avut loc luni în satul Tartaul din raionul Cantemir. O tânără de 29 de ani a fost împușcată în cap de către fostul concubin. Femeia este internată într-un spital din Chișinău, iar starea acesteia este gravă, dar stabilă. 

Poliția spune că a fost alertată de către un locuitor al satului Tartaul. Individul a declarată că fostul cumnat a efectuat două împușcături în urma unui conflict apărut cu fosta concubină la domiciliul acesteia.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în jurul orelor 20:30, un tânăr de 31 de ani, locuitor al satului Lingura, raionul Cantemir a adus pe copilul lor comun la domiciliul fostei concubine.

În urma unui conflict spontan apărut între aceștia, având asupra sa un pistol confecționat artizanal pe care îl deținea ilegal cu calibrul 4.5 mm, bărbatul a efectuat două împușcături asupra femeii, iar un glonț a nimerit în regiunea capului.

Victima a fost transportată în secția reanimare a Spitalului Raional Cantemir, în stare gravă. Ulterior, ea a fost transportată cu elicopterul SMURD către Chişinău.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram