Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

social

Birourile electorale vor fi asigurate cu echipament de protecție anti COVID-19 în cadrul scrutinului din 11 iulie

16 iunie 2021, ora 11:09
Distribuie:

Pentru a preveni la maxim răspândirea infecției COVID-19 în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent, organele electorale vor primi echipament de protecție. Este vorba despre măști, costume de protecție, mănuși, viziere și dezinfectanți. Resursele de protecție vor fi asigurate de către Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și este destinat atât membrilor birourilor de vot, cât și alegătorilor. 

O decizie în acest sens a fost luată, astăzi, de Comisia Electorală Centrală, care a stabilit că pentru birourile electorale ale secțiilor de votare din țară vor fi distribuite 200 300 mănuși, 30045 viziere și 6009 costume de protecție și 300 450 măști de protecție destinate atât funcționarilor electorali, cât și alegătorilor, informează Comisia Electorală Centrală.

Bunurile vor fi eliberate de către SA „SanFarm-Prim”, care va recepționa și va elibera gratuit medicamentele și echipamentele de protecție necesare către instituțiile medico-sanitare publice beneficiare conform distribuirii Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram