Intervenția salvatorilor la Căușeni. Un bărbat în vârstă de 53 de ani din satul Zaim a ajuns la spital după ce s-ar fi electrocutat. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:16.

Potrivit datelor, trecătorii au observat că o persoană inconștientă ce atârna pe un pilon electric. La fața locului în cel mai scurt timp a ajuns un echipaj de salvatori, care au stabilit că bărbatul electrocutat se afla la o înălțime de cinci metri pe un pilon electric și în orice moment risca să se prăbușească în gol.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au reușit să-l coboare pe bărbat cu ajutorul echipamentului specializat fără vriun pericol pentru viața acestuia. Operațiunea a durat circa 20 de minute. Bărbatul, fiind în stare de șoc, a fost predat medicilor veniți la locul incidentului și transportat de urgență la spitalul raional pentru îngrijiri medicale.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021, echipajele au salvat 43 de persoane în diverse situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!