/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 808: Alertă la Harkov, atac în Rusia și precizările lui Zelenski. Kievul: Războiul intră în faza critică

/VIDEO/ Noi numiri la Guvern. Ministerul Economiei și Infrastructurii are un nou secretar de stat

missing
16 iunie 2021, ora 15:20

Mariana Botezatu a fost numită în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerul Economiei și Infrastructurii. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri în cadrul ședinței de astăzi, 16 iunie.

„Este o achiziție bună. Doamna Botezatu este un specialist bun în domeniul energetic și Ministerul Economiei și Infrastructurii are nevoie de un specialist în acest domeniu pentru a acoperi dosarele respective mai ales că avem de negociat cu Gazprom sau prelungirea sau negocierea unui nou acord de livrare a gazelor naturale pentru Republica Moldova. Pe această cale vreau să-i aduc felicitări doamnei Botezatu pentru votul de încredere primit astăzi din partea Guvernului”, a precizat premierul interimar, Aureliu Ciocoi, în momentul supunerii votului hotărârii privind numirea în funcție.

Noua secretară de stat va fi instituită în funcție din data de 18 iunie curent. Anterior, Botezatu a activat anterior în calitate de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, dar și în cadrul Ministerului Economiei.

Deși inițial ordinea de zi nu a fost făcută publică, ulterior, agenda pentru ședința de astăzi a apărut pe situl Guvernului. Astfel, pentru astăzi sunt incluse 20 de subiecte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram