/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/DOC/ Un nou director general la Loteria Națională a R. Moldova. Cum arată CV-ul acestuia

missing
17 iunie 2021, ora 11:22

Vadim Dermenji, fost colonel al Serviciului de Informații și Securitate, este învingătorul concursului pentru funcția de Director general al S.A. ,,Loteria Națională a Moldovei”. Proba „Interviu” s-a desfășurat în data de 11 iunie, iar câștigătorul a fost desemnat pe 15 iunie curent, potrivit app.gov.md.

În prezent, Dermenji ocupă funcția de director interimar al LNM, după ce un an (2019-2020) a ocupat postul de director general adjunct al Agenției Proprietății Publice.

Anterior, potrivit CV-ului acestuia, Vadim Dermenji a ocupat funții diplomatice, printre care șef-adjunct al direcției consulare în cadrul Ministerului de Externe al R.Moldova, dar și consul la Ambasada R. Moldova în Israel.

Deținută în totalitate de Agenția Proprietății Publice, Loteria Națională a Moldovei (LNM) este monopolul oficial de stat, având autorizația necesară pentru organizarea de activități în domeniul loteriei și a jocurilor de noroc.

LNM a fost creată pentru a asigura protecția consumatorului, la cel mai înalt nivel, împotriva acțiunilor de manipulare prin joc, fraudei, spălării de bani, dependenței sau altor crime financiare. LNM își asumă responsabilitatea să dețină controlul asupra bunei desfășurări a jocurilor de noroc pe teritoriul suveran al Republicii Moldova, cu scopul de a combate activitățile ilegale în domeniul jocurilor de noroc.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram