/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Traversa strada neregulamentar. O femeie din Călărași și-a pierdut viața, după ce a fost lovită de un autobuz

missing
17 iunie 2021, ora 13:39

O femeie în vârstă de 88 de ani a decedat pe patul se spital, după ce a fost lovită de un autobuz. Impactul a avut loc marți, 15 iunie, în jurul orei 17:30, în satul Bravicea din raionul Călărași.

Ofițera de presă a IP Călărași, Cristina Vicol a precizat pentru tv8.md că în accident a fost implicat un autobuz de model Paz, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 62 de ani.

„În cadrul acțiunilor de urmărire penală efectuate, s-a stabilit că într-o curbă periculoasă de pe traseul R-21,șoferul nu a manifestat prudența necesară în conducere și a tamponat o localnica, care traversa neregulamentar strada”, a menționat Cristina Vicol.

Femeia a fost transportată la Spitalul Raional din Călărași, fiind internată în secția de reanimare. Aceasta a suferit traumatisme la cap, torace și membre. Din cauza traumelor multiple, ea a decedat pe patul de spital în aceeași zi.

Fiind testat cu aparatul Drager, conducătorul auto nu se afla în stare de ebrietate, aparatul indicând 0,00 mg/l alcool. Pe acest caz oamenii legii au inițiat urmărirea penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Sursa: IP Călărași

Sursa: IP Călărași

Sursa: IP Călărași

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram