/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/FOTO/ În scuarul Mihai Eminescu din Chișinău a fost instalată sculptura Veronicăi Micle

missing
17 iunie 2021, ora 14:04

O sculptură din bronz a Veronicăi Micle a fost inaugurată în Scuarul Mihai Eminescu din centrul Chișinăului, potrivit Moldpres.

Lucrarea aparține artistului Veaceslav Jiglițchi. Autorul a mulțumit pentru încrederea acordată de municipalitate și a declarat că datorită acestei creații artistice „Eminescu nu va fi atât de singur”, transmite sursa citată.

Pretorul sectorului centru al municipiului Chișinău, Pavel Rusu, a declarat în cadrul evenimentului că, în viitorul apropiat, în scuarul de pe strada Miorița va fi instalat un ansamblu sculptural care va purta același nume. “În acest moment, pe strada Miorița din capitală se execută lucrările de amenajare a scuarului. Acolo vom instala și ansamblul sculptural Miorița”, a spus pretorul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram