/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/VIDEO/ #HaiLaTeatru. De ce trebuie să mergem la teatru? Mesajul actorilor pentru spectatori

17 iunie 2021, ora 10:31

În cadrul campaniei #HaiLaTeatru realizată de tv8.md, publicul a putut viziona pe rețelele de socializare, chiar de pe propriul telefon mobil sau orice alt dispozitiv, o scurtă interpretare a mai multor actori din Chișinău. Magia teatrului însă, poate continua în sălile de spectacol alături de actorii voștri îndrăgiți. Urmăriți aici mesajele celor care dau viață culturii și artei prin personaje, talent și dedicare.

Dana Ciobanu: „Vreau să le spun tuturor celor care continuă să creadă în magia teatrului și în magia artei, să vină la teatru.”

Eugeniu Matcovschi: „Scumpi, dragi și iubiți spectatori, ușile noastre sunt și mereu vor fi deschise pentru voi în oricare zi ți în orice clipă.”

Elena Frunze-Hatman: „Veniți la teatru și haideți să încercăm împreună să facem o lume mai frumoasă și mai bună!”

Daniel Ciobanu: „Dragii mei, teatrul nu are nevoie de vaccin, nu are nevoie de pașaport, veniți la teatru!”

Valentin Zorilă: „Să nu ne răzlețim, dar să formăm o comunitate socială și artistico-culturală, să avem o țară plină de valori, poate nu întotdeauna exploatate din plin. Acest lucru îl putem face împreună, veniți la teatre!”

Ana Tkacenko: „Veniți la teatru, pentru că dacă nu o să câștigați nimic, cu siguranță nu o să aveți nimic de pierdut.”

Nicu Țurcanu: „Veniți la teatru pentru că asta este unica modalitate de a te curăța spiritual, emoțional și de a reuși să guști din realitățile adevărate ale vieții.”

Nelly Cozaru: „Pentru că teatrul până la urmă este o știință și o artă despre relațiile interumane și despre experiențele lumii. Iată de ce publicul trebuie să vină, să se vadă pe sine.”

Vitalie Jacotă: „De ce trebuie să vină la teatru? Fiindcă din păcate în ultima perioadă suntem mai săraci în simplitate, în sinceritate, iar aici, la teatru, noi sigur știm să te aducem în această lume, veniți la teatru!”

#HaiLaTeatru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram