Război în Ucraina, ziua 395: Zelenski explică de ce întârzie contraofensiva. Oligarh din Rusia: "Trăim ca babuinii din Africa"

/FOTO/ Vindeau droguri prin intermediul unui magazin online. Patru tineri din Bălți, reținuți de polițiști

18 iunie 2021, ora 09:23

Patru tineri din Bălți, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de comercializarea drogurilor prin intermediul unei aplicații.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că bănuiții, din luna ianuarie și până în prezent, au creat magazine online prin aplicația „Telegram”, utilizând terminale valutare, plasau drogurile în ascunzișuri, astfel evitând contactul direct cu consumatorii.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile și în automobilele acestora, oamenii legii au ridicat 57 de pachețele cu droguri, 19 120 de lei, carduri bancare, documente bancare, telefoane mobile de pe care erau administrate magazinele virtuale, carnete cu înscrisuri a drogurilor realizate, cartele SIM, sticuri, un cântar electronic, precum și materiale pentru ambalarea substanțelor narcotice.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani. 

Totodată, oamenii legii au demarat acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor și identificarea altor persoane implicate. 

Sursa: politia.md

Sursa: politia.md

Sursa: politia.md

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram