/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/LIVE TEXT/ Ședința CEC. Pe ordinea de zi au fost incluse șase subiecte

missing
18 iunie 2021, ora 16:03

UPDATE: 16:50 Ședința CEC a fost închisă.

UPDATE: 16:44 Veaceslav Valico a fost înregistrat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie în calitate de candidat independent.

UPDATE: 16:39 Membrii CEC examinează demersul de înregistrare a lui Veaceslav Valico în calitate de candidat independent la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și a simbolului electoral.

UPDATE: 16:25 Înregistrarea lui Ion Stegărescu în calitate de candidat independent la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și a simbolului electoral a fost respinsă.

UPDATE 16:45 Partidul Politic Noua Opțiune Istorică a fost înscris la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Din membrii CEC prezenți la ședință, Sergiu Gurduza a votat „categoric împotrivă”, un membru s-a abținut, iar șapte membri au votat pro.

UPDATE: 16:12 CEC a aprobat proiectul de hotărâre cu privire la rapoartele privind veniturile și cheltuielile concurenților electorali în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, la situația din 4 iunie 2021.

UPDATE: 16:10 CEC a aprobat hotărârea „Cu privire la responsabilităţile suplimentare ale unor autorităţi ale administraţiei publice centrale, ale autorităților administrației publice locale, precum şi ale unor instituţii, ce ţin de asigurarea desfăşurării în bune condiţii a alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021”

În aceste momente are loc ședința Comisiei Electorale Centrale (CEC). Pe ordinea de zi au fost incluse șase subiecte printre care înregistrarea a doi candidați independenți la funcția de deputat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram