/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Top cinci seriale thriller pe care să le vizionezi în weekend

18 iunie 2021, ora 18:00

Dacă ești fanul serialelor thriller, am pregătit un top cinci pe care să le privești în acest weekend. Te poți relaxa pe canapeaua ta, dar nu vei scăpa de suspans și curiozitate, pentru că atenția ta va fi prinsă de subiect până la ultimul episod din fiecare serial!

  • The Innocent

Un serial spaniol unde regizorul a avut grijă să demonstreze că trecutul unui om va fi mereu cu el, dar într-o manieră tare originală! Cu siguranță o să faci sute de ipoteze cu referire la subiect și vei fi intrigat de fiecare acțiune petrecută. Urmărește cum un omor transformă viața unui tânăr obișnuit, iar un singur apel telefonic aduce o furtună în viața personajului principal, tocmai atunci când crezuse că a găsit dragostea adevărată și libertatea.

  • Into the night

Pasagerii și echipajul de la bordul unui zbor de noapte deturnat încearcă să câștige cursa cu soarele după ce un eveniment cosmic misterios aduce prăpădul pe pământ. Lupta pentru supraviețuire începe chiar la bordul acestui avion, iar câteva persoane de toate vârstele trebuie să coopereze pentru a se salva. Un serial captivant, mai ales pentru cei pasionați de aviație.

  • The Undoing

Imaginează-ți să trăiești viața pe care ți-ai dorit-o din totdeauna, dar peste noapte lucrurile să se schimbe absolut misterios: o moarte violentă și un lanț de revelații oribile. O luptă între minciuni și adevăr, încredere și trădare, actrița principală, Nicole Kidman, va fi obligată să facă alegeri care să îi salveze viața sa și a fiului său.

  • Who killed Sara

Trădat de cei mai buni prieteni, personajul din rolul principal va încerca cu orice preț să demonstreze că anii petrecuți în închisoare au fost o sentință nedreaptă. Hotărât să se răzbune și să dovedească faptul că i-a fost înscenată uciderea surorii sale, Álex încearcă să afle identitatea adevăratului ucigaș și nu numai.

  • The Forest

Un thriller francez în care o fată dispare dintr-un sat, iar poliția locală și o profesoară îngrijorată încep să descopere o înlănțuire de secrete tulburătoare, iar descoperirea identității ucigașului declanșează o urmărire frenetică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram