/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ A tras din Kalashnikov și a făcut amenințări. Usatîi, surprins cu Jizdan și Damir la TIR

missing
18 iunie 2021, ora 12:40

Un video în care Renato Usatîi, liderul Blocului electoral care-i poartă numele, deputatul democrat Alexandru Jizdan și omul de afaceri Dorin Damir trag din arme în tir a fost publicat pe rețelele sociale de către legislatorul Platformei DA Dinu Plîngău. Potrivit alesului poporului, Usatîi trăgea din Kalashnikov.

În imaginile video, Renato Usatîi face amenințări în adresa unui oarecare bărbat pe numele Boris. „Noi vom veni după tine. Borea, asta se poate întâmpla cu oricine”. Am solicitat o reacție de la liderul Blocului Renato Usatîi, însă, deocamdată, nu am primit niciun răspuns.

Cu o reacție a venit, însă, deputatul democrat Alexandru Jizdan. Acesta a scris pe rețelele sociale că video-ul datează din perioada în care el nu deținea funcția de ministru de Interne și nici nu era deputat. Mai mult, potrivit lui, a fost făcut cu cel puțin zece ani în urmă.

„În acele timpuri mergeam la tir de 3 ori în săptămână, acolo am întâlnit diferiți oameni. Nu prea înțeleg în ce constă uimirea deputatului care a postat aceste imagini, atâta timp cât în ele câteva persoane se află la trageri pe un poligon. Ce ține de relația cu Usatâi… acestea s-au întâmplat prin prisma activității mele și nu au avut nici o influență asupra domeniului pe care l-am gestionat”, a scris Alexandru Jizdan pe Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram