/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/FOTO VIDEO/ Un incendiu puternic la un depozit de pirotehnice din Moscova. În apropiere se află o benzinărie, iar autoritățile au închis zona

19 iunie 2021, ora 20:02

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit cu pirotehnie din Moscova. Potrivit presei ruse, la o distanță de doi kilometri s-au auzit bubuituri puternice, un fum negru s-a ridicat deasupra depozitului, urmat de fulgere de artificii.

Potrivit autorităților ruse, incendiul a izbucnit la ora 17:36. Până la această oră nu sunt raportate victime, iar flăcările au cuprins circa 500 de metri pătrați.

În apropierea depozitului se află o stație peco, iar autoritățile au închis zona. Pentru a stinge flăcările în operațiune sunt antrenate elicoptere.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram