/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/UPDATE/ Ultima oră! Captură record de heroină, depistată pe teritoriul R. Moldova, după ce o gruparea criminală a fost demascată în urma unei operațiuni transfrontaliere

missing
19 iunie 2021, ora 12:47

UPDATE: PCCOCS confirmă captura de droguri, însă, nu este deocamdată supusă unei expertize, iar investigațiile sunt în fază activă.

Captură record de heroină depistată pe teritoriul Republicii Moldova. O gruparea criminală internațională a fost demascată ca urmare a unei operațiuni transfrontaliere cu participarea Inspectoratului Național de Investigații (INI), Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Special (PCCOCS) și Serviciului Vamal.

Pentru nu a prejudicia mersul anchetei, oamenii legii vor reveni cu detalii mai târziu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram