Cunoscuta interpretă de muzică din Rusia MakSim se află în comă, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie. Despre acest lucru a comunicat reprezentantul artistei, pentru agenția de presă TASS. 

Artista este conectată la un aparat de ventilare artificială a plămânilor. În același timp, testul la coronavirus a prezentat un rezultat negativ. Chiar și așa, medicii bănuiesc că interpreta ar putea fi infectată cu coronavirus. Deocamdată nu se cunoaște dacă ea a fost vaccinată.

Reprezentantul MakSim a declarat pentru RIA Novosti că plămânii artistei sunt afectați sever și că saturația de oxigen este scăzută: „Nu a reacționat la oxigen, plămânii nu i-au fost curățați, așa că medicul a decis să fie în comă”.

Acesta a adăugat că MakSim se va afla în comă câteva zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!