/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Rusia: Cunoscuta interpretă de muzică MakSim se află în comă, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie

missing
20 iunie 2021, ora 18:40

Cunoscuta interpretă de muzică din Rusia MakSim se află în comă, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie. Despre acest lucru a comunicat reprezentantul artistei, pentru agenția de presă TASS. 

Artista este conectată la un aparat de ventilare artificială a plămânilor. În același timp, testul la coronavirus a prezentat un rezultat negativ. Chiar și așa, medicii bănuiesc că interpreta ar putea fi infectată cu coronavirus. Deocamdată nu se cunoaște dacă ea a fost vaccinată.

Reprezentantul MakSim a declarat pentru RIA Novosti că plămânii artistei sunt afectați sever și că saturația de oxigen este scăzută: „Nu a reacționat la oxigen, plămânii nu i-au fost curățați, așa că medicul a decis să fie în comă”.

Acesta a adăugat că MakSim se va afla în comă câteva zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram