Război în Ucraina, ziua 122: Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețk este complet ocupat

politic

/DOC/ Noi plecări de la PDM. Cinci primari din Râșcani anunță că își exprimă neîncrederea pentru conducerea partidului

21 iunie 2021, ora 10:10
Distribuie:

Cinci primari și un consilier local din raionul Râșcani anunță că părăsesc Partidul Democrat din Moldova (PDM). Printr-un comunicat de presă trimis în adresa redacției tv8.md, aceștia susțin că sunt „profund dezamăgiți de acțiunile liderului PDM care au dus la distrugerea formațiunii”. 

Exprimăm dezacordul și profunda dezamăgire față de acțiunile domnului Pavel Filip, în calitate de președinte al PDM, și a întregii conduceri PDM, care au dus la distrugerea partidului. Noi am crezut sincer în valorile și promisiunile noii conduceri PDM. Am crezut că lucrurile se vor schimba spre bine și că PDM se va transforma într-un partid mai puternic. Acum înțelegem că am fost mințiți”, se arată în declarația primarilor.

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Democrat, Stela Nistor, a menționat că va reveni cu o reacție privind plecarea celor cinci primari.

Nu este prima plecare din Partidul Democrat. Cea mai recentă plecare a avut loc în organizația teritorială Ungheni, unde trei primari au anunțat că nu mai sunt parte a PDM.

În ianuarie curent, și primarii, dar și consilierii Organizației Teritorială a Partidului Democrat din Soroca anunță că părăsesc formațiunea.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram