/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Doi bărbați au murit, iar unul a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi băut o substanță roz pe care au găsit-o pe un câmp

missing
21 iunie 2021, ora 16:16

Doi ciobani au murit după ce s-au intoxicat cu o substanță pe care au găsit-o într-o sticlă la umbra unui copac, din extravilanul localității Zahareuca, raionul Telenești. Oamenii legii au fost alertați de către săteni, care i-ar fi găsit pe cei doi.

Mai exact, cei doi bărbați în vârstă de 36 și 38 de ani, originari din localitatea Negureni, în timp ce pășteau oile în extravilanul localității Zahareuca, au găsit o sticlă de nouă litri cu o substanță lichidă de culoare roz.

Aceștia ar fi luat sticla și timp de două zile ar fi băut din ea. Unul dintre ei a fost preluat duminică seara de o ambulanță și transportat la Spitalul raional Telenești, unde a fost internat în secția de reanimare, însă a decedat la scurt timp de la internare.

Cel de-al doilea a fost transportat la spital în această dimineață, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Totodată, la moment în reanimare se află un al treilea bărbat care a consumat cu ei, iar acum se afla în stare gravă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram