/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Fără avere? Cel puțin trei candidați ai Partidului Regiunilor au depus declarații goale la CEC

missing
21 iunie 2021, ora 21:48

Cel puțin trei candidați la anticipate ai Partidului Regiunilor din Moldova au depus declarații de avere goale la Comisia Electorală Centrală (CEC). Este vorba despre președintele formațiunii, Alexandr Kalinin, prim-vicepreședintele Pavel Kalinin și candidatul Alexandru Elița.

Tote cele trei declarații au fost depuse pe 1 iunie curent. În acestea trebuiau să fie indicate veniturile și averea obținută sau deținută de cei trei candidați în ultimii doi ani.

Invitat la dezbaterile TV8 „Alege Liber”, Alexandru Elița a spus că: „În ultimii doi ani am avut probleme de sănătate, insult, intervenții chirurgicale. Slavă Domnului, m-am recuperat, fiind nevoit să-mi vând chiar o parte din imobile. În prezent trăiesc cu familia, în casa părintească”.

Întrebat de ce ceilalți doi candidați nu ai indicat averea în declarația depusă la CEC, Alexandru Elița a declarat: „Vor veni la dumneavoastră la emisiune și-i veți putea întreba”.

În 2008, liderul formațiunii,  Alexandr Kalinin a dispus de cartelă diplomatică și două numere de înmatriculare diplomatice ale Ambasadei Republicii Moldova la Moscova.

Fostul ambasador, Dumitru Braghiș a spus că acesta a cerut să-i fie acordat gratis pe teritoriul ambasadei un spațiu cu suprafața de 65 de metri pătrați. După ce a refuzat să achite arenda, ambasada l-a rugat să elibereze încăperea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram