Sute de trandafiri roșii au fost puși pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, în memoria celor 500.000 de oameni care au murit de COVID-19. Brazilia este a doua țară din lume, după Statele Unite, care trece de jumătate de milion de victime.

Omagiul a fost inițiativa unui ONG. Voluntarii au înfipt în nisip țăruși de care au legat trandafiri și au desfășurat pe plajă bucăți de pânză pe care sunt brodate numele victimelor, scrie digi24.ro.

În timp ce Senatul investighează modul în care guvernul a gestionat criza, mii de oameni au protestat față de măsurile luate de președintele Jair Bolsonaro. Sunt furioși că a subestimat tot timpul pericolul și nu a sprijinit măsurile sanitare. Oamenii mai cer și accelerarea vaccinării, care se desfășoară foarte lent.

Foto: profimedia image

Foto: profimedia image

Foto: profimedia image

Foto: profimedia image

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!