De astăzi, muncitorii responsabili de reparația drumurilor din municipiul Chișinău vor lucra nu doar în timpul zilei. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, lucrările vor fi efectuate inclusiv noaptea și în zilele de weekend. 

Mai mult, Ceban susține că a dispus ca bugetul pentru reparația străzilor să fie majorat.

„Dacă va fi necesar, vom interveni cu supliniri. Se intervine și pe drumurile de acces în suburbii”, spune primarul.

Ion Ceban recunoaște că din cauza ploilor torențiale din ultimul timp, lucrările sunt tărăgănate, însă dă asigurări că obiectivele propuse vor fi realizate.

„Am atenționat agenții asupra calității lucrărilor făcute. În cazul în care calitatea va fi neconformă, nu vom achita pentru lucrări de mântuială”, a specificat Ceban.

Săptămâna trecută, drumarii au efectuat lucrări de injectare pe drumurile de acces către Tohaton, Budești, pe străzile Cuza Vodă și Calea Moșilor.

De asemenea, au fost plombate străzile Dacia, Calea Orheiului, Pietrăriei și Mircea cel Bătrân, iar pe străzile Belinski, Gr. Vieru și N. Titulescu au fost montate borduri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!