Descoperire macabră pe un șes de la marginea satului Călimănești, raionul Nisporeni. Un bărbat a fost găsit în această după – amiază mort, lângă motocultorul cu care se pornise dimineață pe câmp, să efectueze lucrări agricole. 

„La fața locului s-a deplasat GOUP a IP Nisporeni în deplină componență, care a depistat cadavrul barbatuluib pe șesul din s. Călimănești, r-nul Nisporeni, culcat pe spate cu fața în sus, lîngă motocultorul care îi aparține”, a declarat pentru tv8.md purtătoarea de cuvânt a IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Persoana decedată avea 72 de ani, iar potrivit poliției, nu avea pe corp semne de moarte violentă. Preliminar, bătrânul a murit după ce ar fi fost lovit de fulger.

Cadavrul a fost îndreptat și transportat la CML Nisporeni pentru a stabili cauza decesului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!