/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Trei accidente rutiere, pe același sector. La nicio oră distanță, patru mașini au fost grav avariate în Capitală

missing
22 iunie 2021, ora 23:13

Două accidente la nici un metru distanță s-au produs, în această după amiază, pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei. Șoferii spun că s-au tamponat din cauză că pe această porțiune de drum se efectuează lucrări de reparație, iar pentru a nu nimeri cu roțile în groapă s-au accidentat. Din cauza accidentelor s-au format și ambuteiaje kilometrice, iar unii șoferi chiar au circulat pe contrasens. Iar la nicio oră distanță, în același sector, a mai avut loc un accident în lanț cu implicarea a patru autoturisme. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

În cele două accidente de pe strada Calea Orheiului din Capitală, care s-au produs la niciun metru distanță, au fost implicate patru mașini. Este vorba despre un taxi, care s-a ciocnit cu un microbuz, și de un camion, care s-a tamponat cu un automobil de marcă Opel. Șoferii, revoltați, spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza lucrărilor de reparație a drumului, dar și a găurilor adânci săpate jurul gurilor de canalizare.

Din cauza accidentelor, pe această porțiune de drum s-au format ambuteiaje imense, iar unii șoferii ieșeau chiar pe contrasens, pentru a ocoli zona de accident. Și în timp ce șoferii sunt revoltați că drumurile sunt reparate ziua, unii angajați de la Exdrupo ne-au spus că este imposibil să se facă lucrările pe timp de noapte.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar șoferii s-au înțeles pe cale amiabilă, fără a solicita poliția. Iar la nicio oră distanță, în același sector, a avut loc un alt accident în lanț cu implicarea a patru autoturisme. Este vorba de un autobuz, un microbuz, o mașină de marca Dacia și o Toyota.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a confirmat pentru TV8 că accidentul în lanț a avut loc pe strada Renașterii din Capitală, iar un șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru a stabili care dintre șoferi se face vinovat de comiterea accidentului. Potrivit Poliției, de ieri dimineață de la orele opt până în prezent, în Chișinău, s-au înregistrat 75 de accidente rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram