Două accidente la nici un metru distanță s-au produs, în această după amiază, pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei. Șoferii spun că s-au tamponat din cauză că pe această porțiune de drum se efectuează lucrări de reparație, iar pentru a nu nimeri cu roțile în groapă s-au accidentat. Din cauza accidentelor s-au format și ambuteiaje kilometrice, iar unii șoferi chiar au circulat pe contrasens. Iar la nicio oră distanță, în același sector, a mai avut loc un accident în lanț cu implicarea a patru autoturisme. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

În cele două accidente de pe strada Calea Orheiului din Capitală, care s-au produs la niciun metru distanță, au fost implicate patru mașini. Este vorba despre un taxi, care s-a ciocnit cu un microbuz, și de un camion, care s-a tamponat cu un automobil de marcă Opel. Șoferii, revoltați, spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza lucrărilor de reparație a drumului, dar și a găurilor adânci săpate jurul gurilor de canalizare.

Din cauza accidentelor, pe această porțiune de drum s-au format ambuteiaje imense, iar unii șoferii ieșeau chiar pe contrasens, pentru a ocoli zona de accident. Și în timp ce șoferii sunt revoltați că drumurile sunt reparate ziua, unii angajați de la Exdrupo ne-au spus că este imposibil să se facă lucrările pe timp de noapte.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar șoferii s-au înțeles pe cale amiabilă, fără a solicita poliția. Iar la nicio oră distanță, în același sector, a avut loc un alt accident în lanț cu implicarea a patru autoturisme. Este vorba de un autobuz, un microbuz, o mașină de marca Dacia și o Toyota.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a confirmat pentru TV8 că accidentul în lanț a avut loc pe strada Renașterii din Capitală, iar un șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru a stabili care dintre șoferi se face vinovat de comiterea accidentului. Potrivit Poliției, de ieri dimineață de la orele opt până în prezent, în Chișinău, s-au înregistrat 75 de accidente rutiere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!