Șapte candidați la alegerile parlamentare anticipate din partea Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic declară venituri cu șase zerouri, realizate în ultimii doi ani. Majoritatea sumelor provin de la companiile privite în care aceștia activează sau reprezintă dividende.

În capul listei se află avocatul Igor Doicov, din municipiul Chișinău, care a declarat venituri de 3 914 705 lei. Grosul banilor a fost obținut de pe urma Biroului de Avocați „Justil Grup”.

Pe a doua poziție se află administratoarea companiei Fabrica Oloi Pak SRL, Maria Acbaș, din UTA Găgăuzia, care a obținut în ultimii doi ani 3 503 129 lei, potrivit alegeri.md.

2 209 003 lei a declarat președintele Asociației Obștești Green Nations, economist de profesie, Denis Cernomoreț.

Un alt candidat care a declarat venituri cu șase zerouri este Sergiu Basarab, inginer cadastral din municipiul Cahul, care obținut în ultimii doi ani 1 372 518 lei. 

Pe a cincea poziție se află candidatul Vladimir Badrajan, din orașul Rîșcani, care este economist de profesie. În ultimii doi ani acesta a ridicat venituri de  1 311 628 lei.

1 293 467 lei a câștigat în ultimii doi ani candidata Raisa Spinovschi, primărița comunei Cocieri, din raionul Dubăsari. Grosul banilor, 700 de mii de lei au fost obținuți de soțul acesteia de pe urma dividendelor de la compania Visriacom.

Un alt candidat milionar este Alexandr Dicusar, din municipiul Chișinău, care în ultimii doi ani a câștigat 1 048 000 lei. Banii au fost obținuți din activitatea de șef de laborator, la Institutul de Fizică Aplicată.

 

 

 

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!