Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit după ce s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare deținută ilegal. Tragedia a avut loc marți, 22 iunie, în jurul orei 14:50, într-o gospodărie din localitatea Pitușca, raionul Călărași.

Cristina Vicol, ofițera de presă a IP Călărași, a declarat pentru tv8.md că corpul tânărului a fost găsit de un antreprenor din sat, care a și alertat poliția.

„În jurul orelor 14:40, bărbatul a trecut pe la gospodăria unde depozitează toate instrumentele. Deschizând ușa de la odaie, bărbatul a observat pe podea cadavrul tânărului, cu capul însângerat și arma de vânătoare lângă el”, a precizat Cristina Vicol.

Arma de vânătoare cu țeava lisă a fost deținută ilegal în podul casei de către proprietar, care a rămas de la bunicul său. Despre existența armei știa și victima. În momentul producerii tragediei, pe teritoriul gospodăriei nu era nimeni.

Preliminar, în urma probelor acumulate s-a constatat că tânărul a luat arma rămasă nesupravegheată și s-a împușcat în regiunea feței. De la fața locului, polițiștii au ridicat arma de vânătoare, un tub de cartuș ce se afla în armă și alte două cartușe de calibrul 16mm, depistate în odaie.

Sursa: IP Călărași

Sursa: IP Călărași

Sursa: IP Călărași

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!