/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ Ultima oră! Un bloc de locuit din centrul Chișinăului, cuprins de flăcări. Șase echipe de pompieri luptă cu focul

missing
23 iunie 2021, ora 11:51

Un bloc de locuit din centrul Capitalei a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului se află șase echipe de pompieri, care luptă cu focul. Potrivit informațiilor, pompierii au stabilit că focul a cuprins căptușeala țevii de ventilare de la etajul 2 până la etajul 10. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:19. La moment, echipele de intervenție continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii.

Misiunea pompierilor a durat în jur de o oră, iar flăcările au fost potolite, fără să se răspândească. Victime nu au fost raportate și nici apartamentele locatarilor nu au fost afectate.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite de specialiști.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram