/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Trei moldoveni, morți într-un grav accident produs azi în România! Un minor de 6 ani - printre cei decedați

23 iunie 2021, ora 20:04

Grav accident în România! Trei cetățeni ai Republicii Moldova au decedat în această după – amiază după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un camion, în apropiere de orașul Huedin, județul Cluj. 

Victimele sunt un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie de 29 de ani și un copil de doar 6 anișori, anunță Ministerul de Externe de la Chișinău. Potrivit autorităților, un alt copil, în vârstă de 10 ani, tot cetățean moldovean, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale.

„O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au fost alertate”, transmite Ziarul de Cluj. Aceeași sursă mai scrie că victimele au murit pe loc.

Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea famiilor îndoliate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram