/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ar fi sustras sute de mii de lei de la un cetățean străin. Un bărbat din Ștefan Vodă, condamnat la închisoare

missing
24 iunie 2021, ora 11:55

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din Ștefan Vodă, a fost reținut și condamnat la opt închisoare, după ce timp de mai bine de un an a fost în căutare pe canalele Interpol. Acesta a fost reținut în Chișinău de ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații a IGP.  

Acesta este bănuit de escrocherie, după ce l-ar fi convins pe un cetățean străin să investească mijloace financiare pentru desfășurarea unei activități de antreprenoriat în domeniul producerii materialelor combustibile reciclabile.

Astfel, în calitate de  administrator a unui SRL, pe contul agentului economic  au  fost  transferați  zeci de mii de euro. Ulterior, suspectul a transferat ilegal sume de bani pe contul întreprinderii. Paguba materială s-ar estima la 474 522 de lei.

Bărbatul  a fost predat inițiatorului căutării și plasat în Penitenciar. O astfel de infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 9 la 15 ani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram