/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Dimineață cu ghinion pentru locuitorii unui bloc din Căușeni. Un șarpe s-a târât pe copertina clădirii

missing
24 iunie 2021, ora 09:30

Un șarpe a dat mari bătăi de cap unor locuitori ai orașului Căușeni. Reptila s-a târât pe copertina unei clădiri. La etajele superioare se aflau apartamentele oamenilor. La fața locului au intervenit salvatorii, care au înlăturat șarpele și l-au dus pe un câmp. 

Totul s-a întâmplat pe 23 iunie, pe strada Mihai Eminescu. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:30, salvatorii fiind anunțați că șarpele s-a târât pe copertina unei frizerii. La fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori, care a stabilit că reptila se află pe acoperișul frizeriei.

Aceasta a fost dusă de salvatori în afara orașului și a fost lăsat la libertate, pe un câmp deschis. În urma operațiunii, șarpele nu a avut de suferit. În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 34 de situații de risc.

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram