Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că, după alegerile parlamentare anticipate din data 11 iulie, nu va sta la masa de negocieri cu reprezentanții Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, dar nici cu membrii Partidului Șor. O declarație în acest sens a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Noi o să asigurăm o majoritate pro-europeană. categoric nu o să intrăm în discuții cu blocul Comuniștilor și al Socialiștilor. Categoric nu o să discutăm cu Șor. Lucrul acesta îl spunem destul de tranșant”, a precizat politicianul.

Totodată, Pavel Filip a menționat că nicio formațiune politică nu va lua majoritatea voturilor la scrutinul electoral.

Întrebat dacă își va da demisia în cazul în care PDM nu va ajunge în noul Parlament, Pavel Filip a evitat să ofere un răspuns clar, spunând că este convins că formațiunea pe care o conduce va trece pragul electoral.

„PD va trece pragul electoral. Nu va fi așa un scenariu. Este o decizie pe care o să o iau eu personal”, a răspuns Filip.

Alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura pe data de 11 iulie. În cursa electorală au fost înregistrați 23 de concurenți electorali.

Ediția din această seară a emisiunii „Politica Nataliei Morari” poate fi urmărită mai jos:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!