/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Doar zece mii de lei amendă. Ancheta privind modul în care s-a desfășurat concertul lui Morgenshtern, încheiată

missing
25 iunie 2021, ora 09:19

Ancheta privind modul în care s-a desfășurat concertul rapperului rus Morgenshtern, de lângă un centrul comercial din sectorul Ciocana a fost încheiată. Potrivit informațiilor, cei care au organizat evenimentul au fost amendați.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru tv8.md că organizatorii concertului au fost sancționați contravențional cu 10.000 de lei, în baza articolului 76/1.

În data de 29 mai, rapperul Morgenshtern a susținut un concert în parcarea unui moll din Capitală. Evenimentul a stârnit critici dure din partea cetățenilor dar și a unor deputați care s-au arătat indignați de faptul că au fost ignorate toate restricțiile anti COVID, dar și de prestația interpretului rus care nu s-a deranjat să se adreseze fanilor cu îndemnuri obscene. Iar la un anumit moment al show-ului, rapperul a rămas cu pantalonii în vine, lăsându-și la vedere lenjeria intimă. A fost surprins și cum consuma, aparent, alcool, dar și cum fuma chiar pe scenă.

Potrivit organizatorilor, la eveniment au participat circa șase mii de oameni.  Acesta a fost primul concert în aer liber din Capitală, susținut de un interpret rus, de după debutul pandemiei de COVID-19. Anterior, toate concertele mari au fost anulate din cauza restricțiilor inclusiv hramurile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram