/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

Tânărul de la Cantemir, dispărut acum cinci zile, de negăsit. Zeci de polițiști și voluntari continuă să îl caute

missing
26 iunie 2021, ora 15:43

Tânărul în vârstă de 22 de ani, de la Cantemir, dispărut în urmă cu cinci zile, este în continuare de negăsit. Zeci de polițiști și mai mulți voluntari nu contenesc să îl caute. 

Sun verificate clădirile părăsite, lacurile și câmpurile. De asemenea, se poartă discuții cu cercul de cunoscuți ai băiatului, pentru a afla detalii despre locul aflării acestuia.

Amintim că tânărul, pe care îl cheamă Vlad Harmaniuc a plecat de acasă la începutul acesteo săptămâni, iar de atunci nu a mai dat niciun semnde viață. Băiatul are o înălțime de un metru 80, părul închis la culoare și ochi negri.

Cei care dețin informații despre tânărul dispărut, sunt îndemnați să sune la 02732.29.80 sau la 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram