/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Dodon, la maratonul vaccinării. S-a plimbat prin mulțime, iar ajuns la capătul cozii kilometrice a spus că se va imuniza altă dată

26 iunie 2021, ora 11:50

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon a mers azi la maratonul vaccinării organizat la Palatul Republicii, ca să își administreze serul anti – COVID, așa cum a anunțat în ediția de vineri „Președintele Igor Dodon răspunde”. S-a plimbat prin mulțimea de oameni venită să își facă un vaccin împotriva COVID – 19, a dat mâna cu ei, iar după ce a ajuns la capătul rândului kilometric de lume, s-a râzgândit. 

Dodon a spus că își va face vaccinul abia după ce vor fi asigurați cu ser toți doritorii.

„Au venit foarte mulți doritori de a se vaccina anume cu Sputnik V. Am stat cu toți în rândul comun, am comunicat cu oamenii. Am decis că mă voi vaccina doar după ce vom asigura tuturor cetățenilor acces la serul anti COVID”, a scris socialistul Igor Dodon pe pagina sa de Telegram.

Amintim că sute de oameni stau la coadă ca să se vaccineze cu ser Sputnik V. Sunt însă disponibile și vaccinuri de la AstraZeneca și Sinopharm. Mulți dintre doritorii de a se imuniza au venit la Palatul Republicii încă de aseară.

Potrivit autorităților, oamenii sunt vaccinați după principiul primul venit, primul servit, nefiind acceptate liste.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram