/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/Horoscop 27 iunie/ Nativii din zodia Berbec vor avea parte de o perioadă mai favorabilă

missing
27 iunie 2021, ora 07:55

Horoscop Berbec – 27 iunie 2021: Astăzi debutează o perioadă mai favorabilă pentru a construi relații frumoase cu cei dragi, a le repara pe cele existente sau a valorifica o pasiune.

Horoscop Taur – 27 iunie 2021: Atmosfera din familie este pe cale să se schimbe, chiar dacă nu vei observa imediat acest lucru. Este important să fii sincer cu tine și să ții cont de ceea ce te apropie de cei din jur, de care te-ai îndepărtat.

Horoscop Gemeni – 27 iunie 2021: Începând de astăzi vei avea mai multe șanse să întâlnești persoanele de care ai nevoie, să găsești informațiile pe care le cauți și să folosești cunoștințe acumulate în ultima perioadă.

Horoscop Rac – 27 iunie 2021: Domeniul financiar trece printr-o schimbare benefică și care se poate manifesta și prin șansa unor câștiguri mai mari, din munca proprie, dar și prin obținerea unor reduceri, amânări la plată.

Horoscop Leu – 27 iunie 2021: La vitalitatea de care te bucuri de ceva vreme se adaugă astăzi și un strop de grijă față de aspect, imagine. Începi să arăți mai bine și se vede, inclusiv prin faptul că vei atrage atenția, oriunde te-ai afla.

Horoscop Fecioară – 27 iunie 2021: Este posibil să înceapă să se adune semnele unor afecțiuni cronice sau să descoperi, în perioada următoare, omul potrivit care te va ajuta să rezolvi problemele deja existente.

Horoscop Balanță – 27 iunie 2021: Apar primele semne ale unor schimbări benefice, mai întâi prin vești de la cei dragi, dar și prin propuneri, invitații de la prieteni sau de la rudele de care nu ai mai auzit de ceva vreme.

Horoscop Scorpion – 27 iunie 2021: Vei avea ocazia de a ieși în evidență la nivelul unui grup, de a străluci prin eforturi proprii și printr-o schimbare de imagine pe care o planifici de mult.

Horoscop Săgetător – 27 iunie 2021: Îți revine curajul de a privi cu încredere spre viitor, de a spera că lucrurile bune vor evolua așa cum te aștepți și că vei avea parte de sprijinul de care ai nevoie din partea unor persoane sus-puse.

Horoscop Capricorn – 27 iunie 2021: S-ar putea să te confrunți, începând de astăzi, cu momente în care orgoliul să te îndemne la decizii eronate. Vei avea parte însă și de unele surprize plăcute din partea unor apropiați.

Horoscop Vărsător – 27 iunie 2021: Șansa îți va surâde, în perioada următoare, în tot ce este legat de parteneriate, relația de cuplu, negocieri sau semnarea unor contracte de colaborare.

Horoscop Pești – 27 iunie 2021: Începi să descoperi partea bună a muncii de zi cu zi, fie prin faptul că îți dai seama cât de bine îți face să lucrezi sau pentru că înțelegi cât de multe avantaje ai de pe urma muncii tale.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram