/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Maratonul de vaccinare de la Palatul Republicii: Peste 4300 de persoane, vaccinate împotriva COVID-19

missing
27 iunie 2021, ora 09:16

Peste 4300 de oameni au fost imunizați la Maratonul de ieri, 26 iunie, de la Palatul Republicii. În cadrul procesului de vaccinare împotriva COVID-19 au fost disponibile trei tipuri de ser: Astra Zeneca, Sinovac și Sinofarm.

„Peste 4300 de persoane s-au vaccinat pe parcursul zilei de la Maratonul organizat de Primăria Chișinău și Ministerul Sănătății”, a scria primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, ieri, 26 iunie, în total, în totă țara au fost administrate peste 7800 de doze vaccin împotriva virusului Coronavirus.

De la începutul campaniei de vaccinare peste 257 de mii de oameni au fost imunizați cu ambele doze de ser.

Peste 200 de medici au fost implicați la maratonul de la Palatul Republicii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram