/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

129 de pasageri și-au petrecut noaptea în hotel. Cursa companiei „Air Moldova” Sharm El Sheikh - Chișinau, reținută

missing
28 iunie 2021, ora 22:09

Cursa companiei „Air Moldova” Sharm El Sheikh – Chișinau, ce trebuia să decoleze pe 27 iunie curent, a fost reținută din cauza unor defecțiuni tehnice. Despre aceasta au anunțat reprezentanții companiei într-un comunicat de presă. 

Astfel, toți cei 129 de pasageri au fost cazați la un hotel din Sharm El Sheikh, Egipt. Cazarea a fost oferită de către „Air Moldova” și a presupus două mese, cina și micul dejun.

„Astăzi, a fost stabilit că înlăturarea defecțiunilor tehnice poate dura până marți. Din acest motiv, compania a decis efectuarea zborului cu o alta navă – Airbus AXL 319, care a decolat de la Chișinău la ora 18.30”, precizează reprezentanții firmei.

Între timp, pasagerilor li s-a oferit mâncare caldă si apă. Zborul spre Chișinău este preconizat pentru astăzi, ora 22.00

Reținerea acestei curse a cauzat rețineri în lanț și pentru alte zboruri precum:

Chișinău- Milano – o oră reținere;
Chișinău – Moscova – cinci ore reținere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram