/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Bunuri în valoare de peste șase milioane de lei, printre care mai multe mașini de lux, sechestrate în cadrul unor cauze penale

missing
28 iunie 2021, ora 10:51

Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA) anunţă că a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 6,3 milioane de lei  în baza delegațiilor procurorilor. 

Potrivit ARBI, printre bunurile sechestrate s1unt terenuri agricole şi pentru construcţii, mijloace de transport, încăperi şi construcţii locative şi nelocative. Mașinile indisponibilizate sunt de model Toyota Camry fabricat în anul 2018, care are o valoare de 541 387 lei, un Jeep Grand Cherokee fabricat în 2002 care are o valoare de 161 295 lei și un Mercedes E220 fabricat în 2011 care costă 297 884 lei.

Pe parcursul săptămânii precedente, la linia națională anticorupție au fost recepționate 41 de apeluri și au fost eliberate 79 de caziere de integritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram