Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA) anunţă că a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 6,3 milioane de lei  în baza delegațiilor procurorilor. 

Potrivit ARBI, printre bunurile sechestrate s1unt terenuri agricole şi pentru construcţii, mijloace de transport, încăperi şi construcţii locative şi nelocative. Mașinile indisponibilizate sunt de model Toyota Camry fabricat în anul 2018, care are o valoare de 541 387 lei, un Jeep Grand Cherokee fabricat în 2002 care are o valoare de 161 295 lei și un Mercedes E220 fabricat în 2011 care costă 297 884 lei.

Pe parcursul săptămânii precedente, la linia națională anticorupție au fost recepționate 41 de apeluri și au fost eliberate 79 de caziere de integritate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!