/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Lanțul de magazine AZART s-a extins. Acum Edineț găzduiește cel de-al 20-lea outlet

28 iunie 2021, ora 22:25

Lanțul de magazine AZART s-a extins. Acum orașul Edineț găzduiește cel de-al 20 – lea magazin din țară cu haine și încălțăminte în stoc pentru toți membrii familiei tale.

Noul outlet oferă clienților săi colecții inedite cu cele mai actuale tendințe care vor acoperi o gamă completă de stiluri : de la casual la sport, de la basic la fashion, dar și cu diverse oferte și promoții sezoniere.

În noul magazin AZART vor fi prezente cele mai îndrăgite branduri internaționale renumite. Colecțiile de haine fiind reînoite în permanență, iar sezonul estival este un motiv perfect pentru ați reînoi garderoba.

Noul magazin AZART se află în or. Edineț pe str. Independenţei 110. Ca și celelalte magazine, acesta își deschide ușile zilnic, fără zile de odihnă de la 08.00 până la 20.00 .

Compania este prezentă pe întreg teritoriu din Republica Moldova, având 10 magazine aflate în raioanele din țară și 10 la Chișinău.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram