Horoscop Berbec – 29 iunie 2021: Ca să ai, la finalul zilei, convingerea că ai câștigat o zi, nu ai pierdut una, ar fi bine să fii tu cel care menține buna dispoziție în anturaj, cum te pricepi mai bine.

Horoscop Taur – 29 iunie 2021: S-ar putea să te simți nedreptățit, în mai multe feluri și de către mai multe persoane. Contează foarte mult să fii atent la convingerile pe care le păstrezi și le întărești, tot gândindu-te la ele.

Horoscop Gemeni – 29 iunie 2021: Este o zi care te poate răscoli destul de mult, nu prin situații neplăcute, ci prin interpretarea pe care le-o dai. Ar fi bine să te detașezi de tot ce nu îți este pe plac, ca să te poți ocupa de-ale tale.

Horoscop Rac – 29 iunie 2021: Poate te simți încorsetat de prea multe reguli, interdicții, mai ales din partea apropiaților și vrei să te revolți, crezând că și numeroasele responsabilități vor dispărea.

Horoscop Leu – 29 iunie 2021: Chiar dacă ai motive serioase de nemulțumire, mai ales în problemele de afaceri, investiții sau economii, tot ar fi mai bine, pentru toată lumea, să fii calm și binevoitor cu toți.

Horoscop Fecioară – 29 iunie 2021: Ai resursele interioare necesare ca să ajungi la înțelegerea mai profundă a problemelor apărute în relația de cuplu. Desigur, contează mult și informațiile la care ai acces, ca să poți analiza corect totul.

Horoscop Balanță – 29 iunie 2021: Ești foarte sensibil față de problemele celor din mediul de la serviciu, cu sau fără voia ta. Ar fi bine să eviți, totuși, o implicare exagerată în probleme care nu te privesc.

Horoscop Scorpion – 29 iunie 2021: Îți poți pune în pericol relația cu cineva drag, doar pentru că refuzi să te gândești mai mult timp la o decizie pe care te pregătești să o pui în aplicare.

Horoscop Săgetător – 29 iunie 2021: Liniștea casei ar putea fi tulburată de îndoielile tale, mai ales dacă alegi să le exprimi cu voce tare. Poate ar trebui să le lași, să vezi dacă vor fi confirmate sau nu de realitate.

Horoscop Capricorn – 29 iunie 2021: Interacțiunile cu cei din anturajul apropiat ar putea fi tulburate de frământările tale interioare. Poate ar trebui să găsești pe cineva potrivit, ca să discuți despre aceste lucruri.

Horoscop Vărsător – 29 iunie 2021: Ești foarte sensibil la tot ce are legătură cu banii sau alt fel de resurse, poate din cauza unor planuri pe care nu vrei să le vezi date peste cap. Puțin mai multă flexibilitate nu ți-ar strica.

Horoscop Pești – 29 iunie 2021: Ai ceva de învățat din situațiile pe care le traversezi astăzi. Are legătură cu prețuirea pe care o simți față de propria persoană, un element foarte important, care susține încrederea în sine.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!