Un bărbat de 32 de ani riscă dosar penal, pentru că ar fi preluat un plic cu un buletin de identitate românesc fals care nu-i aparține și pe care urma să-l transmită unei persoane în Germania. Individul se declară nevinovat și spune că nu știa despre conținutul plicului. Cazul a avut loc în punctul de trecere al frontierei Cahul. 

Bărbatul era pasager al rutei Moldova – Germania. Microbuzul care a efectuat este înmatriculat în Bulgaria. Acesta s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară în jurul orei 18:45. Tânărul a comunicat că nu cunoaște nimic despre conținutul plicului pe care acesta îl primise de la o persoană în timpul îmbarcării, fiind rugat să-l transmită alteia când va ajunge la destinație.

În continuare, polițiștii de frontieră cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind deținerea și folosirea actelor oficiale false. Documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei, iar tânărul și-a continuat călătoria.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!