/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

A preluat un buletin românesc fals și a fost de acord să-l transmită în Germania. Un tânăr riscă dosar penal

missing
30 iunie 2021, ora 11:07

Un bărbat de 32 de ani riscă dosar penal, pentru că ar fi preluat un plic cu un buletin de identitate românesc fals care nu-i aparține și pe care urma să-l transmită unei persoane în Germania. Individul se declară nevinovat și spune că nu știa despre conținutul plicului. Cazul a avut loc în punctul de trecere al frontierei Cahul. 

Bărbatul era pasager al rutei Moldova – Germania. Microbuzul care a efectuat este înmatriculat în Bulgaria. Acesta s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară în jurul orei 18:45. Tânărul a comunicat că nu cunoaște nimic despre conținutul plicului pe care acesta îl primise de la o persoană în timpul îmbarcării, fiind rugat să-l transmită alteia când va ajunge la destinație.

În continuare, polițiștii de frontieră cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind deținerea și folosirea actelor oficiale false. Documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei, iar tânărul și-a continuat călătoria.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram