/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Președinția a făcut publice cheltuielile pentru vizitele Maiei Sandu în Italia și Polonia

missing
30 iunie 2021, ora 17:24

Aproape 60 de mii de lei. Atât a cheltuit președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în timpul vizitei oficiale în Italia. Cel puțin asta se arată în documentul publicat de către Președinție. 

Potrivit documentului, pentru biletele de avion au fost cheltuiți peste 27 de mii de lei, iar pentru bilete de tren președinția a plătit peste 5000 de lei. Președinția informează că delegația a fost formată din patru persoane – șefa statului Maia Sandu, consiliera prezidențială în domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov, consiliera prezidențială pentru relațiile cu diaspora, Elena Druță, și specialistul principal în secția comunicare cu mass-media, Alexandru Vdovicenco.

De asemenea, au fost publicate și cheltuielile pentru vizita de lucru în Polonia. Astfel, în document se precizează că Președinția a cheltuit peste 26 de mii de lei.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat, în zilele de 18-20 iunie, o vizită oficială la Roma, la invitația omologului său italian. Vineri, 18 iunie, șefa statului s-a întâlnit cu președintele Italiei, Sergio Mattarella.

La întoarcerea din Italia, șefa statului Maia Sandu, a efectuat luni, 21 iunie, o vizită oficială în Polonia, la invitația omologului său polonez. La Varșovia, Sandu a avut o întrevedere cu președintele Poloniei, Andrzej Duda.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram