social

/FOTO/ Escrocherie de un milion de dolari! Un moldovean care a înșelat zeci de concetățeni, reținut în Ucraina 

30 iunie 2021, ora 10:36
Distribuie:

A înșelat zeci de concetățeni de un milion de dolari, a fost condamnat la ani grei de închisoare în Republica Moldova și s-a ascuns de justiție în Ucraina. Este vorba despre un moldovean de 32 de ani, care a fost reținut ieri, în țara vecină, de către Serviciul de Securitate al Ucrainei.

Bărbatul era dat în căutare internațională de cinci ani și a fost arestat în orașul Dnipro, de către angajații serviciului din regiunea Harkov. Oamenii legii spun că acesta a utilizat documente ucraineşti false și în mod constant își schimba locul de reședință.

„În perioada 2013-2015, bărbatul a înșelat zeci de compatrioți, inclusiv pensionari și părinți ai mai multor copii bolnavi, care au adunat bani pentru tratament. În aprilie 2016, justiția moldovenească l-a găsit vinovat de crimă și l-a condamnat la 15 ani de închisoare”, se arată într-un comunicat al serviciului.

În prezent se examinează posibilitatea extrădării bărbatului din Ucraina. Oamenii legii verifică dacă acesta nu a fost implicat în infracțiuni similare pe teritoriul statului vecin.

Foto: SSU

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram