Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

politic

Platforma DA anunță pentru mâine un protest la Curtea de Apel Chișinău

30 iunie 2021, ora 12:56
Distribuie:

Platforma DA anunță pentru mâine, 1 iulie, un protest la Curtea de Apel Chișinău. Manifestația va începe la ora 12:00, a anunțat liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Mâine, la ora 12:00, la Curtea de Apel Chișinău, Platforma DA organizează un protest împotriva corupției din justiție, care s-a demonstrat în cazurile diaspora și Transnistria” , a adăugat Năstase.

Amintim că magistrații de la Curtea de Apel au examinat recursuri împotriva deciziilor Comisiei Electorale Centrale, care au decis să deschidă inițial 139 de secții de votare în străinătate, deciziei modificată ulterior. Totodată, Curtea de Apel a examinat și cazul secțiilor de vot din Transnistria.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram