Platforma DA anunță pentru mâine, 1 iulie, un protest la Curtea de Apel Chișinău. Manifestația va începe la ora 12:00, a anunțat liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Mâine, la ora 12:00, la Curtea de Apel Chișinău, Platforma DA organizează un protest împotriva corupției din justiție, care s-a demonstrat în cazurile diaspora și Transnistria” , a adăugat Năstase.

Amintim că magistrații de la Curtea de Apel au examinat recursuri împotriva deciziilor Comisiei Electorale Centrale, care au decis să deschidă inițial 139 de secții de votare în străinătate, deciziei modificată ulterior. Totodată, Curtea de Apel a examinat și cazul secțiilor de vot din Transnistria.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!