/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

A scos din buzunar 1 600 de euro pentru un „Mercedes”, iar acum a rămas fără mașină. Un tânăr, în vizorul polițiștilor de frontieră

missing
01 iulie 2021, ora 14:09

Un tânăr de 29 de ani a rămas fără Mercedes, după ce s-a dovedit că revizia tehnică a mijlocului de transport ar putea fi falsă. Bărbatul a fost stopat în seara zilei de miercuri pe traseul Buzdugani – Ungheni, de către polițiștii de frontieră, care au depistat nereguli.

Oamenii legii spun că mijlocul de transport valorează circa 1600 de euro și că avea plăcuțele de înmatriculare bulgărești.

În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne rezonabile de falsificare. Despre cele depistate, șoferul de 29 de ani a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat „Mercedesul” la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele.

Vehiculul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni, iar documentul a fost transmis la laboratorul tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram