/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/Horoscop 3 iulie/ Săgetătorii au foarte multă nevoie de liniște, dar nu o vor găsi chiar atât de ușor

missing
03 iulie 2021, ora 08:57

Horoscop Berbec – 3 iulie 2021: Este o zi cam agitată, de pe urma căreia ai putea să te alegi doar cu o oboseală pronunțată, nu cu rezolvările pentru care vei depune eforturi chiar de la primele ore.

Horoscop Taur – 3 iulie 2021: Chiar dacă șansele să ai parte de o ai agreabilă sunt mai mici, nu înseamnă că nu vei reuși să ai o zi frumoasă, cu puțin efort și ceva mai multă bunăvoință față de cei din jur.

Horoscop Gemeni – 3 iulie 2021: Este important să eviți replicile tăioase și gesturile dure, ca să nu-ți strici relațiile cu prietenii sau rudele. Dacă vei fi suficient de atent, vei găsi și un exemplu pozitiv, pe undeva prin jur.

Horoscop Rac – 3 iulie 2021: Chiar dacă îți este greu să accepți anumite situații, mai ales cele create de superiori, prin deciziile lor, sau de membrii mai în vârstă din familie, va trebui să faci un efort și să îți înțelegi locul.

Horoscop Leu – 3 iulie 2021: Este o zi care te invită la odihnă de care oricum aveai nevoie, dar pentru că ritmul tău interior s-ar putea să fie mai alert, în prima parte a zilei, ai putea să-ți rezervi a doua parte pentru preocupările relaxante

Horoscop Fecioară – 3 iulie 2021: Poate că sunt multe cele care nu-ți convin în acest moment, mai ales la muncă sau în legătură cu starea de sănătate. O atitudine pozitivă te va aduce, însă, mai aproape de soluțiile corecte.

Horoscop Balanță – 3 iulie 2021: Întregul context te invită la o abordare constructivă a oricăror probleme. Dacă nu poți acum, ar fi mai bine să nu mai insiști cu gândurile negre, să iei o pauză de la orice preocupare stresantă.

Horoscop Scorpion – 3 iulie 2021: Ar fi bine, dacă vei reuși, să ții pentru tine părerile despre care știi deja că pot pune paie pe focul unor conflicte, mai ales în anturaj sau în familie. Poate nu-l vei aprinde astăzi, dar nici nu va dura prea mult.

Horoscop Săgetător – 3 iulie 2021: Ai nevoie de liniște, dar nu o vei găsi atât de ușor, mai ales în prima parte a zilei când ritmul activităților va semăna cu cel de ieri. In partea a doua a zilei, vei reuși să te relaxezi și să te revigorezi.

Horoscop Capricorn – 3 iulie 2021: Este o zi în care vei dori să faci economie de resurse, de orice fel, cu scopul clar de a-ți putea procura anumite plăceri pe care nu ți le refuzi decât foarte greu. Cei dragi s-ar putea să nu agreeze acest lucru.

Horoscop Vărsător – 3 iulie 2021: Chiar dacă știi anumite lucruri foarte clar, tot nu te poți mobiliza să treci la acțiune, ca să îmbunătățești acele situații. Nici nu e momentul pentru vreo mobilizare eroică.

Horoscop Pești – 3 iulie 2021: S-ar putea să ai destule de făcut, inclusiv la serviciu, cel puțin în prima parte a zilei. Ar fi bine, pentru echilibrul tău, să te ocupi cu dragă inimă de ceea ce ai de făcut, ca să nu te obosești inutil cu revolta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram