Război în Ucraina, ziua 133: Lupte grele la Donețk, iar Rusia reia amenințarea nucleară. Kievul își schimbă tactica

politic

Dorin Chirtoacă ar fi fost îmbrâncit de către agenții de pază ai lui Igor Dodon la marșul comuniștilor și socialiștilor

04 iulie 2021, ora 11:09
Distribuie:

Unul dintre liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Dorin Chirtoacă ar fi fost îmbrâncit de către agenții de pază ai președintelui Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon la manifestația organizată de către Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) în centrul Chișinăului.  

Îmbrâncelile au avut loc în momentul în care Dorin Chirtoacă a încercat să se apropie de către Igor Dodon. „Lăsați-mă”, striga membrul AUR în momentul în care a fost îmbrâncit de către două persoane, care ar fi fost agenți de pază. La un moment dat a intervenit și un carabinier.

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a organizat o manifestație astăzi, în centrul Capitalei, deplasându-se în marș pe bulevardul Ștefan cel Mare de la Academia de Științe a Moldovei. Însă, la intersecția cu strada Mitropolitul Gavriil Bănulescu-Bodoni, membrii AUR au desfășurat un contra-protest.

Aceștia s-au aliniat în fața membrilor BECS, ținând în mâini tricolor și încercând să împiedice marșul comuniștilor și socialiștilor, însă, au fost înlăturați cu altercații de către forțele de ordine.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram