Alte 39 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Unul este de import, din Federația Rusă. Bilanțul cazurilor în țara noastră a ajuns la 256 970.

În total, astăzi, au fost efectuate 3 086 de teste. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.

În cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 174 de pacienți infectați. 45 sunt în stare extrem de gravă. Zece pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 48 de persoane au fost vindecate. În total, 249 936 de cetățeni au fost vindecați de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 548 de persoane, iar 16 295 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, un bărbat a pierdut lupta cu infecția.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!