/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Concurenții electorali care ar obține cele mai multe voturi la alegerile din 11 iulie, potrivit „Barometrului Opiniei Publice”

05 iulie 2021, ora 13:44

Datele sondajului sociologic „Barometrul Opiniei Publice” arată că la alegerile din 11 iulie 33,7 dintre alegători ar vota pentru Partidul Acțiune și Solidaritate, iar 25,2 la sută ar alege blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Alți 6 la sută dintre participanți spun că își vor da votul pentru Partidul „Șor”. Studiul sociologic a fost realizat în luna iunie curent.

Totodată, 4,6 la sută spun că ar vota pentru blocul „Renato Usatîi”, iar 2,7 % pentru Platforma DA.

Întrebați dacă vor ieși la vot, 67,5 dintre respondenți au spus că sunt absoluți siguri că vor merge la urne. Peste 13 la sută dintre participanții la vot au spus că sunt siguri că vor ieși duminică să voteze.

La sondaj au participat 1162 persoane cu vârstă de 18 ani şi mai mult. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă a Republicii
Moldova, cu o eroare maximală de +2.9%. Datele au fost culese in intervalul 12- 26 iunie. Interviurile au fost realizate la domiciliul respondenţilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram